Gör ditt exjobb i Kalmar kommun

Självklart kan du göra ditt exjobb i Kalmar kommun. Vi har en stor verksamhet med många ansvarsfulla jobb så finns det mycket att undersöka. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med frågor och förslag.

Vi vill kunna skapa så meningsfulla och verklighetsanknutna uppdrag som möjligt. Du som student ska få nytta av ditt arbete även efter studierna, samtidigt som vi får en möjlighet att ta del av nya tekniker, kunskaper och infallsvinklar. I vissa fall har vi önskemål om vad som ska göras men i de flesta fall är vi öppna för förslag från studenterna själva.

Bland länkarna til höger hittar du ett antal uppsatser/exjobb som studenter gjort åt Kalmar kommun.

Låter det intressant?

Kom gärna med förslag och idéer på ämnen du tycker vore intressant att skriva om. Vi ser gärna tvärvetenskapliga exjobb. För mer information eller intresseanmälan se kontaktinformationen i högra kolumnen.

Förslag till exjobb/uppsatsämne

Sidan uppdaterad 2012-06-26

Anne Elgmark

Personalchef
Kommunledningskontoret
Östra Sjögatan 16
box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 69
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

  • Vill ni bli familjehem?
  • Vattensmart
  • Plan för vatten och avlopp

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.