Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Demokrati
  3. Jobba hos oss
  4. Lediga jobb

Hjälpmedelstekniker

Arbetsplatsbeskrivning

I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Omsorgsförvaltningen ansvarar för omsorg av och insatser främst till äldre människor. En av Sveriges viktigaste samhällsfunktioner.

Grundläggande för vårt viktiga och givande arbete är att varje människa är unik, varje möte är unikt och vi når framgång genom samverkan och delaktighet. Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Du får möjligheter att utvecklas och bidra till samhällsnyttiga insatser.

Arbetsbeskrivning

Till Kalmar kommuns hjälpmedelsförråd söker vi en hjälpmedelstekniker. Förrådet tillhör Rehabenheten i Omsorgsförvaltningen och på förrådet finns mindre hjälpmedel såsom hygienhjälpmedel, rollatorer och förflyttningshjälpmedel. Du kommer tillsammans med kollegor att sköta förrådet och dess hjälpmedel. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara funktionskontroller, reparationer, montering och rekonditionering av tekniska hjälpmedel. I arbetet ingår transport av hjälpmedel mellan brukarens hem och hjälpmedelscentralen.
Du samarbetar med arbetsterapeuter, fysioterapeuter och sjuksköterskor i hemsjukvården, hjälpmedelscentralen (KHS) samt omsorgspersonal på vård och omsorgsboenden och hemtjänst.

Anställning

Arbetsplats: Omsorgsförvaltningen
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 100%
Tillträdesdatum: 2017-06-01
Löneform: Månadslön

Kvalifikationer

Du som söker har gymnasieutbildning med teknisk/verkstads inriktning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och flexibel, gärna van och tycker om att arbeta under viss tidspress. Du har en förmåga att omsätta dina tekniska kunskaper till praktiska lösningar för brukaren. Eftersom du kommer att ha både interna och externa kontakter är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Datorvana och B-körkort är ett krav.

Kontaktpersoner

Johanna Skarsgård , Enhetschef
0480-45 26 39

Fackliga företrädare

Maj-Lis Lindberg, Vision
0480-450221

Daniel Modée, Kommunal
0480-45 02 06

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-02
Sök tjänsten här

Sidan uppdaterad 2012-09-27

Prenumerera på lediga jobb

För att prenumerera på lediga jobb använder du RSS. Med hjäp av RSS håller du dig lätt och smidigt uppdaterad om de senaste jobben via internet. Prenumerera

Kontaktcenter

Stadshuset, Östra sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.
Visa på karta

Öppettider
måndag-torsdag 07:30-17:00
fredag 07:30-16:00

För sjukanmälan till grundskolan övrig tid finns möjlighet att tala in på talsvar..

Kalmar kommuns Facebook

Kalmar kommuns Twitter


Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.