Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Demokrati
  3. Jobba hos oss
  4. Lediga jobb

Personligt ombud

Arbetsplatsbeskrivning

Det går bra för Kalmar. Många vill bo och jobba här och åtskilliga företag väljer att etablera sig i regionen. Vi befinner oss i ett spännande skede av stadsutveckling och vi arbetar intensivt för att utveckla kommunen på bred front. Vi söker därför kreativa och engagerade medarbetare som vill bidra till att Kalmar växer och blir ännu bättre.

Aldrig förr har trycket på att bygga och förädla Kalmar kommun varit så högt som nu, med allt från satsningar på ett nytt stadsnära och kommunikationsnära universitet invid Östersjöns strand till kulturcentrum, spännande förtätningsprojekt, bostadsprojekt och framtagning av en helt ny kustnära stadsdel Södra staden. Till vårt förfogande har vi dessutom en omfattande investeringsbudget för att kunna göra verklighet av våra planer.

Kalmar kommun är kommunens största arbetsgivare. En arbetsgivare som erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb som direkt påverkar våra kommuninvånare. Vårt mål är att vi ska vara en av de mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatserna i landet. Vi vill att alla arbetsplatser i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet.

Du som arbetar i Kalmar kommun ska ha de bästa förutsättningarna för att trivas och lyckas med ditt jobb. För oss är det viktigt att du ska kunna kombinera ditt arbete med ett rikt fritidsliv. Därför är vi glada att vi av Karriärföretagen utsetts till en av Sveriges mest intressanta offentliga arbetsplatserna 2015.

Arbetsbeskrivning

Idag är vi två personliga ombud som arbetar för att ta till vara på våra klienters resurser på bästa sätt. Det gör vi bland annat genom att företräda och kartlägga den enskildes behov av stöd, hjälp och service i kontakt med t ex myndigheter. Våra klienter är vuxna personer bosatta i Kalmar kommun med långvarig psykisk ohälsa. Vi arbetar för att de ska får de insatser som de har laglig rätt till och samordnar dessa. Vårt arbete är på uppdrag av klienten, men vi arbetar även på grupp- och samhällsnivå och kan på så sätt uppmärksamma och påtala brister i samhällssystemet.

Anställning

Arbetsplats: Socialförvaltningen, Socialförvaltningen - VO - mottagning och utredning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 100%
Tillträdesdatum: 2017-11-15
Varaktighet: Tillsvidare
Löneform: Månadslön

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har goda kunskaper om psykisk funktionsnedsättning och kännedom om gällande lagstiftning för målgruppen. Det är också viktigt att du har kunskaper om hur samhället och dess stödfunktioner fungerar. Arbetet förutsätter att du har förmåga att arbeta självständigt och samarbeta med andra. Har du erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort B krävs.

Kontaktpersoner

Myrna Nilsson, Enhetschef
0480-45 09 44

Fackliga företrädare

Maj-Lis Lindberg, Vision
0480-45 02 21

Kati Sandbacka, Akademikerförbundet SSR
0480-45 08 95

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-25
Sök tjänsten här

Sidan uppdaterad 2012-09-27

Prenumerera på lediga jobb

För att prenumerera på lediga jobb använder du RSS. Med hjäp av RSS håller du dig lätt och smidigt uppdaterad om de senaste jobben via internet. Prenumerera

Kontaktcenter

Stadshuset, Östra sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.
Visa på karta

Öppettider
måndag-torsdag 07:30-17:00
fredag 07:30-16:00

För sjukanmälan till grundskolan övrig tid finns möjlighet att tala in på talsvar..

Kalmar kommuns Facebook

Kalmar kommuns Twitter


Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.