Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Demokrati
  3. Jobba hos oss
  4. Lediga jobb

Semestervikarie - Löneadministratör

Arbetsplatsbeskrivning

I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Kommunledningskontoret ger stöd och service till kommunfullmäktige och kommunstyrelsen med dess arbetsutskott och personaldelegation. Kommunledningskontoret ger också service till nämnder och kommunägda bolag. Det gäller t.ex. juridik, förhandling, utbildning, löner, arbetsrätt, redovisning och företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som vikarierande löneadministratör är att se till att anställda inom Kalmar kommun får rätt lön, på rätt sätt och i rätt tid. Du ger råd och stöd till chefer och medarbetare i lönerelaterade frågor. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att administrera anställningsavtal, registrera tjänstgöringsrapporter, utlägg och kontrollera avvikelser. Några veckors introduktion ingår i anställningen och du får då utbildning i lönesystemet Visma Window.

Anställning

Arbetsplats: Kommunledningskontoret, Ekonomienheten
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid, 100%
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Löneform: Timlön

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning alternativt avslutad eller pågående högskole-/universitetsutbildning inom området ekonomi/HR eller en adekvat YH-utbildning. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna samt kännedom om lönesystemet Visma Window. Som person är du noggrann, kommunikativ och har ett självständigt och strukturerat arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Kontaktpersoner

Anna Johansson, Redovisningschef
0480-45 01 01

Fackliga företrädare

Inger Svensson, Vision
0480-45 00 70

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-31
Sök tjänsten här

Sidan uppdaterad 2012-09-27

Prenumerera på lediga jobb

För att prenumerera på lediga jobb använder du RSS. Med hjäp av RSS håller du dig lätt och smidigt uppdaterad om de senaste jobben via internet. Prenumerera

Kontaktcenter

Stadshuset, Östra sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.
Visa på karta

Öppettider
måndag-torsdag 07:30-17:00
fredag 07:30-16:00

För sjukanmälan till grundskolan övrig tid finns möjlighet att tala in på talsvar..

Kalmar kommuns Facebook

Kalmar kommuns Twitter


Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.