Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Demokrati
  3. Jobba hos oss
  4. Lediga jobb

Förskollärare och erfarna barnskötare till förstärkningsgrupp för förskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Det går bra för Kalmar. Många vill bo och arbeta här och åtskilliga företag väljer att etablera sig i regionen. Två år i rad har Kalmar utsetts till Årets Sommarstad. Vi befinner oss i ett spännande skede med stadsutveckling och vi arbetar intensivt med att utveckla kommunen på bred front.

Då staden växer behöver vi även utöka vår personal inom förskolan. Under hösten 2017 kommer vi att starta en grupp med uppdrag att arbeta som förstärkning för sex enheter inom barn- och ungdomsförvaltningen. Till gruppen söker vi nu förskollärare och erfarna barnskötare!

Arbetsbeskrivning

Vi söker medarbetare som vill vara med och starta ett nytt arbetssätt för att förstärka när ordinarie personal på förskolan är frånvarande. Dina dagar kommer se olika ut beroende på den förskola du ska arbeta på för dagen. Din uppgift ute på förskolorna är att delta i den planering som finns och bidra med den kunskap och erfarenhet du har med dig.

Du kommer organisatoriskt att tillhöra förskolan Vallmon, belägen i de södra delarna av centrala Kalmar, men kunna bokas på uppdrag till fem andra enheter. Du kan endast bokas heldagar på respektive enhet. På Vallmon arbetar din närmsta chef och det är där du har medarbetarsamtal samt medverkar på arbetsplatsträffar (APT). Anställningen är tillsvidare vilket innebär att du kommer arbeta på Vallmons förskola de dagar du inte är bokad till andra enheter.

Anställning

Arbetsplats: Barn och ungdomsförvaltningen, Förskolan Vallmon
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträdesdatum: 2017-08-28
Varaktighet: Tillsvidare
Löneform: Månadslön

Kvalifikationer

Vi söker både förskollärare och barnskötare till uppdraget. För förskollärare som blir anställda ser vi att du är en person som vill bygga erfarenhet och relationer till flera av Kalmar kommuns förskolor, eventuellt för att senare i karriären söka arbete på den förskola som intresserar dig mest. För barnskötare ser vi att du har jobbat inom pedagogisk verksamhet tidigare och nu är nyfiken på att lära känna flera förskolor inom vår kommun.

Som person ser vi att du är flexibel och kan anpassa ditt arbetssätt efter olika förutsättningar och planeringar på förskolan. Du har lätt för att ta initiativ och att samarbeta samt skapa relationer till både personal, barn och vårdnadshavare. Du tar stort ansvar och arbetar aktivt för att bidra till en god kvalité inom Kalmar kommuns förskolor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av Officepaketet, edWise och Lifecare ser vi som en merit.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Kontaktpersoner

Peter Norlin, Förskolechef
0480-45 33 01

Fackliga företrädare

Maria Gren, Kommunal
0480-45 02 07

Jeanette Wahlgren, Lärarförbundet
0480-45 02 11

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-27
Sök tjänsten här

Sidan uppdaterad 2012-09-27

Prenumerera på lediga jobb

För att prenumerera på lediga jobb använder du RSS. Med hjäp av RSS håller du dig lätt och smidigt uppdaterad om de senaste jobben via internet. Prenumerera

Kontaktcenter

Stadshuset, Östra sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.
Visa på karta

Öppettider
måndag-torsdag 07:30-17:00
fredag 07:30-16:00

För sjukanmälan till grundskolan övrig tid finns möjlighet att tala in på talsvar..

Kalmar kommuns Facebook

Kalmar kommuns Twitter


Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.