Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Demokrati
  3. Jobba hos oss
  4. Lediga jobb

Biståndshandläggare - semestervikariat

Arbetsplatsbeskrivning

I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Omsorgsförvaltningen ansvarar för omsorg av och insatser till äldre människor. En av Sveriges viktigaste samhällsfunktioner.

Grundläggande för vårt viktiga och givande arbete är att varje människa är unik, varje möte är unikt och vi når framgång genom samverkan och delaktighet. Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Du får möjligheter att utvecklas och bidra till samhällsnyttiga insatser.

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad socionom och vill ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Vi på Omsorgsförvaltningen söker nu efter sommarvikarierande biståndshandläggare. Vi hanterar ansökningshandlingarna fortlöpande så möjlighet finns ev att påbörja arbetet innan semesterperioderna. Så vänta inte för länge utan ta chansen och sök nu!

Avdelningen myndighet ansvarar för handläggning av ansökningar utifrån socialtjänstlagen när det gäller äldre personer och personer med lindrig funktionsnedsättning. Biståndshandläggarens uppdrag är att göra noggranna utredningar och prövningar av ansökningar utifrån socialtjänstlagen samt fatta beslut utifrån lagstiftningens intentioner och omsorgsnämndens riktlinjer.

Anställning

Arbetsplats: Omsorgsförvaltningen
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid, Semestervikariat

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom eller pågående student. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta i dokumentationssystemet Procapita samt erfarenhet av IBIC. Erfarenhet av myndighetshandläggning utifrån socialtjänstlagen och tidigare arbete med målgruppen är meriterande.

Befattningen kräver att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är bra på att arbeta självständigt och kan planera ditt arbete. Arbetet ställer stora krav på din förmåga att skapa kontakter med enskilda omsorgstagare samt olika samarbetspartners intern och externt.

Kontaktpersoner

Ann-Charlotte Andersson, Enhetschef myndighet
0480-45 38 04

Fackliga företrädare

Maj-Lis Lindberg, Vision
0480-450221

Helen Persson, Ledarna
0480-453654

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-31
Sök tjänsten här

Sidan uppdaterad 2012-09-27

Prenumerera på lediga jobb

För att prenumerera på lediga jobb använder du RSS. Med hjäp av RSS håller du dig lätt och smidigt uppdaterad om de senaste jobben via internet. Prenumerera

Kontaktcenter

Stadshuset, Östra sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.
Visa på karta

Öppettider
måndag-torsdag 07:30-17:00
fredag 07:30-16:00

För sjukanmälan till grundskolan övrig tid finns möjlighet att tala in på talsvar..

Kalmar kommuns Facebook

Kalmar kommuns Twitter


Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.