Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Demokrati
  3. Jobba hos oss
  4. Lediga jobb

SEMESTERVIKARIER 2017 - Socialt arbete

Arbetsplatsbeskrivning

Kalmar är en av Sveriges mest historiskt intressanta städer och en region som har framtiden för sig. Vi är landets yngsta universitetsstad och har två år i rad blivit utsedd till Sveriges bästa sommarstad.

Med havet integrerat i staden, stora spännande byggprojekt, stränder mitt i centrum, flera stora idrottsevenemang och en fantastisk landsbygd vill över 90 procent av kommunens 66 000 invånare rekommendera vänner och bekanta att flytta hit. Välkommen du också!

Arbetsbeskrivning

Vi söker sommarvikarier till våra verksamheter inom individ- och familjeomsorgen.

Beroende och missbruk: Smedbacken är en motivations- och utredningsenhet, ett HVB-hem med miljöterapeutisk grund för män över 18 år. I enheten ingår ett slussboende och ett behandlingshem som utgår från 12-stegsprogrammet. Mobilt team missbruk arbetar med daglig sysselsättning på Skälby och tillsyn respektive boendestöd i kommunens övergångslägenheter utifrån en miljöterapeutisk- och psykosocial behandlingsgrund. Vi möter män och kvinnor, från 18 år och uppåt, för hjälp till självhjälp, detta kräver ett medvetet och självreflekterande förhållningssätt av medarbetarna.
Inom verksamheterna ovan arbetar du som behandlingsassistent.


Boende ensamkommande barn och ungdomar: Som handledare arbetar du på ett HVB med ensamkommande ungdomar. Arbetet är pedagogiskt och socialt inriktat och innebär att vara ett vuxenstöd i ungdomarnas vardag samt att aktivt arbeta med ungdomarnas integrering i det svenska samhället.

Mer information om våra verksamheter hittar du på www.kalmar.se

Anställning

Arbetsplats: Socialförvaltningen
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Löneform: Timlön

Kvalifikationer

För arbete inom våra insatsverksamheter söker vi dig som har en slutförd eller pågående eftergymnasial utbildning med inriktning arbete med människor. För anställning hos oss krävs uppvisande av utdrag ur belastnings- och misstankeregister.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort B krävs.

Det är meriterande om du har relevant erfarenhet av tidigare arbete inom det område där du önskar arbeta.
Ansökningshandlingar kommer att behandlas löpande.

Kontaktpersoner

Jill Hedlund, Enhetschef
0480-45 07 42

Kerstin Hafstad , Enhetschef
0480-45 08 97

Fackliga företrädare

Facklig företrädare, Nås via växeln
0480- 45 00 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-06-18
Sök tjänsten här

Sidan uppdaterad 2012-09-27

Prenumerera på lediga jobb

För att prenumerera på lediga jobb använder du RSS. Med hjäp av RSS håller du dig lätt och smidigt uppdaterad om de senaste jobben via internet. Prenumerera

Kontaktcenter

Stadshuset, Östra sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.
Visa på karta

Öppettider
måndag-torsdag 07:30-17:00
fredag 07:30-16:00

För sjukanmälan till grundskolan övrig tid finns möjlighet att tala in på talsvar..

Kalmar kommuns Facebook

Kalmar kommuns Twitter


Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.