Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Demokrati
  3. Jobba hos oss
  4. Lediga jobb

Sommarjobb - Kockar/Ekonomibiträden Kost omsorg

Arbetsplatsbeskrivning

Det går bra för Kalmar. Många vill bo och jobba här och åtskilliga företag väljer att etablera sig i regionen. Vi befinner oss i ett spännande skede av stadsutveckling och vi arbetar intensivt för att utveckla kommunen på bred front. Vi söker därför kreativa och engagerade medarbetare som vill bidra till att Kalmar växer och blir ännu bättre.

Aldrig förr har trycket på att bygga och förädla Kalmar kommun varit så hög som nu, med allt från satsningar på ett nytt stadsnära och kommunikationsnära universitet invid Östersjöns strand till kulturcentrum, spännande förtätningsprojekt, bostadsprojekt och framtagning av en helt ny kustnära stadsdel Södra staden. Till vårt förfogande har vi dessutom en omfattande investeringsbudget för att kunna göra verklighet av våra planer.

Kalmar kommun är kommunens största arbetsgivare. En arbetsgivare som erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb som direkt påverkar våra kommuninvånare. Vårt mål är att vi ska vara en av de mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatserna i landet. Vi vill att alla arbetsplatser i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet.
Du som arbetar i Kalmar kommun ska ha de bästa förutsättningarna för att trivas och lyckas med ditt jobb. För oss är det viktigt att du ska kunna kombinera ditt arbete med ett rikt fritidsliv. Därför är vi glada att vi av Karriärföretagen utsetts till en av Sveriges mest intressanta offentliga arbetsplatserna 2015.

Motorn i detta målmedvetna arbete är serviceförvaltningen vars personal med entusiasm, kompetens och driv arbetar för att förädla och utveckla Kalmar kommun. På serviceförvaltningen arbetar cirka 600 personer inom verksamheterna produktion, IT, support, fastighet/bygg samt upphandling och administration.

Kostverksamheten tillhör support och är uppdelad i Kost skola och Kost omsorg. Kost skola är indelad i sex geografiska områden och Kost omsorg i två områden. Varje område leds av en enhetschef.
Kost omsorg norra innefattar totalt tre kök och Kost omsorg södra totalt fem kök. Köken är allt från stora centralkök till mindre serveringskök.

Arbetsbeskrivning

Tjänsterna finns i allt från större arbetsgrupper till mindre kök där du arbetar ensam.

Arbetet innebär förekommande arbetsuppgifter i kök såsom matlagning av normal- och specialkost, sallads- och grönsaksberedning, hygien- och egenkontroll, kassaarbete, portionering och servering samt diskning och rengöring.

Anställning

Arbetsplats: Serviceförvaltningen, Serviceförvaltningen - Supportavdelningen
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Löneform: Timlön

Kvalifikationer

Du bör ha gymnasieutbildning i storkök eller likvärdig utbildning. Kännedom om specialkoster är meriterande.

Du ska ha lätt för att samarbeta och förmåga att arbeta självständigt.

Datavana, körkort och tillgång till bil är meriterande.

Kontaktpersoner

John Eliasson, Enhetschef Kost omsorg norra
0480- 45 36 09

Stefan Hildingsson, Enhetschef Kost omsorg söder
0480-45 05 75

Fackliga företrädare

Marit Birath, Kommunal
0480-45 25 49

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-31
Sök tjänsten här

Sidan uppdaterad 2012-09-27

Prenumerera på lediga jobb

För att prenumerera på lediga jobb använder du RSS. Med hjäp av RSS håller du dig lätt och smidigt uppdaterad om de senaste jobben via internet. Prenumerera

Kontaktcenter

Stadshuset, Östra sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.
Visa på karta

Öppettider
måndag-torsdag 07:30-17:00
fredag 07:30-16:00

För sjukanmälan till grundskolan övrig tid finns möjlighet att tala in på talsvar..

Kalmar kommuns Facebook

Kalmar kommuns Twitter


Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.