Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Demokrati
  3. Jobba hos oss
  4. Lediga jobb

Samlingsannons: Förskollärare i Kalmar

Arbetsplatsbeskrivning

Det går bra för Kalmar. Många vill bo och jobba här och åtskilliga företag väljer att etablera sig i regionen. Två år i rad har Kalmar utsetts till Årets Sommarstad. Vi befinner oss i ett spännande skede med stadsutveckling och vi arbetar intensivt med att utveckla kommunen på bred front.

I takt med att Kalmar växer och barnantalet stiger utökar vi vår förskoleverksamhet. Till hösten kommer vi att behöva förskollärare till flera av våra förskolor och detta är en samlingsannons för dem. Vi har tjänster för både dig som är ny i yrkesrollen samt dig som har längre erfarenhet av arbetet.
Om du enbart är intresserad av en specifik tjänst eller arbetsplats får du gärna ange det i ditt personliga brev.
Vi hanterar ansökningarna löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och bidra till barns utveckling och lärande i ett framtidsperspektiv? Vi kan erbjuda dig varierande och utvecklande arbetsuppgifter där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i organisationen. Du kommer att få jobba i en stimulerande miljö med många kompetenta arbetskamrater. I Kalmars förskolor har vi en hög andel legitimerade förskollärare.

Som förskollärare är du delaktig i den pedagogiska utvecklingen. Du kommer att ingå i en engagerad och mångsidig personalgrupp bestående av förskollärare och barnskötare. Vi ser fram emot att du berikar oss med just dina kunskaper, tankar och idéer. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera, genomföra, dokumentera samt utveckla det pedagogiska arbetet. Du ser vikten av att alla i arbetslaget blir delaktiga och att ni arbetar som ett team. I syfte att utveckla lärandet hos barnen reflekterar du tillsammans med dina kollegor över ditt och arbetslagets pedagogiska förhållningssätt.

I våra förskolor satsar vi på din yrkesmässiga utveckling. Är du ny i rollen kommer du, utöver samarbetet med kunniga kollegor, att ha regelbunden kontakt med en av våra erfarna mentorer.

För dig som har arbetat ett antal år inom förskolan finns det flera möjligheter till karriärvägar.

Anställning

Arbetsplats: Barn och ungdomsförvaltningen, Förvaltningskontoret Barn- och ungdom
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Kvalifikationer

Vi söker dig som är examinerad förskollärare och som har ett stort engagemang för ditt yrke. Som person är du positiv, flexibel, ansvarstagande och du har en god samarbetsförmåga. Du har en vilja att vara med och utveckla verksamheten och en förmåga att skapa goda relationer med barn, medarbetare och vårdnadshavare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kanske passar du extra bra för just någon av tjänsterna? Beroende på din kompetens och ditt intresse, kanske du skulle vilja arbeta extra med något av följande; pedagogisk dokumentation, interkulturell pedagogik, estetiska lärprocesser, läs- och skrivinlärning, matematik för små barn, utomhuspedagogik, naturvetenskap och teknik, specialpedagogik, IT som pedagogiskt verktyg, idrott och hälsa eller Reggio Emilia.

Är du utbildad förskollärare med intresse av att vara med och utveckla vår förskola så ser vi fram emot din ansökan!

Kontaktpersoner

Zejfa Buljugic, Planeringssekreterare inom förskolan
0480-45 30 06

Fackliga företrädare

Jeanette Wahlgren, Lärarförbundet
0480- 45 02 11

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-27
Sök tjänsten här

Sidan uppdaterad 2012-09-27

Prenumerera på lediga jobb

För att prenumerera på lediga jobb använder du RSS. Med hjäp av RSS håller du dig lätt och smidigt uppdaterad om de senaste jobben via internet. Prenumerera

Kontaktcenter

Stadshuset, Östra sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.
Visa på karta

Öppettider
måndag-torsdag 07:30-17:00
fredag 07:30-16:00

För sjukanmälan till grundskolan övrig tid finns möjlighet att tala in på talsvar..

Kalmar kommuns Facebook

Kalmar kommuns Twitter


Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.