Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Demokrati
  3. Jobba hos oss
  4. Lediga jobb

SEMESTERVIK 2017 inom omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning

Arbetsplatsbeskrivning

Kalmar är en av Sveriges mest historiskt intressanta städer och en region som har framtiden för sig. Vi är landets yngsta universitetsstad och har två år i rad blivit utsedd till Sveriges bästa sommarstad.

Med havet integrerat i staden, stora spännande byggprojekt, stränder mitt i centrum, flera stora idrottsevenemang och en fantastisk landsbygd vill över 90 procent av kommunens 66 000 invånare rekommendera vänner och bekanta att flytta hit. Välkommen du också!

800 semestervikarier behövs till omsorgen om äldre och personer med funktionsnedsättning.

Om du vill träffa oss så finns vi på:
• Rekrytera Mera-mässan i Kalmar sportcenter den 1 februari
• Arbetsförmedlingens jobbmässa på Guldfågeln arena den 3 mars.

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2017, söker vi dig som vill ha ett viktigt och roligt sommarjobb.

Vill du jobba med att hjälpa människor ska du jobba hos oss. Hos oss jobbar du med äldre eller funktionsnedsatta människor i deras hem eller på boenden. Det här jobbet innebär att du kommer att få värdefulla erfarenheter i mötet med olika människor.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att hjälpa människor med vardagliga sysslor såsom exempelvis påklädning, hygien, matlagning, handling, städning, sociala aktiviteter och framförallt visa personlig omtanke. Vår verksamhet pågår hela tiden vilket innebär att du kommer att arbeta på vardagar, helger, kvällar och nätter.

Anställning

Arbetsplats: Semestervik Kalmar kommun - Omsorg äldre och personer med funktionsnedsättning
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid, Heltid/deltid
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Löneform: Timlön

Kvalifikationer

Vi kräver inga förkunskaper eller arbetslivserfarenhet men för att trivas och göra ett bra jobb behöver du ha ett genuint intresse för människor. Du behöver inte kunna allt, du kommer att få en ordentlig introduktion innan du börjar jobba.

Det är meriterande om du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet, sjuksköterskeprogrammet eller annan lämplig omvårdnadsutbildning. Det är också meriterande om du har arbetslivserfarenheter inom omvårdnadsarbete. Har du dessutom arbetat hos oss tidigare och har goda referenser är även det meriterande. Vi är också intresserade av dig som har pedagogisk eller beteendevetenskaplig högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning.

För samtliga våra semestervikariat ska du vara minst 18 år. Ansökningshandlingarna kommer att behandlas löpande.

För att kunna komma i fråga för en anställning som semestervikarie ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Utdraget benämns: ”Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” och finns på polisens webbplats. Vid frågor om utdraget kontakta Annika Eriksson eller Lars-Rune Ehrnborg.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Annika Eriksson, Socialförvaltningen
0480-45 38 81
Annika Eriksson

Lars-Rune Ehrnborg, Omsorgsförvaltningen/Södermöre kommundel
0480-45 38 83
Lars-Rune Ehrnborg

Fackliga företrädare

Daniel Modée, Kommunal
0480-45 02 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-06-18
Sök tjänsten här

Sidan uppdaterad 2012-09-27

Prenumerera på lediga jobb

För att prenumerera på lediga jobb använder du RSS. Med hjäp av RSS håller du dig lätt och smidigt uppdaterad om de senaste jobben via internet. Prenumerera

Kontaktcenter

Stadshuset, Östra sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.
Visa på karta

Öppettider
måndag-torsdag 07:30-17:00
fredag 07:30-16:00

För sjukanmälan till grundskolan övrig tid finns möjlighet att tala in på talsvar..

Kalmar kommuns Facebook

Kalmar kommuns Twitter


Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.