Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Demokrati
  3. Jobba hos oss
  4. Lediga jobb

SEMESTERVIKARIER - Fysioterapeut/Sjukgymnast

Arbetsplatsbeskrivning

I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Omsorgsförvaltningen ansvarar för omsorg av och insatser till äldre människor. En av Sveriges viktigaste samhällsfunktioner. Hos oss arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och enhetschefer på våra äldreboenden och inom hemtjänsten.

Grundläggande för vårt viktiga och givande arbete är att varje människa är unik, varje möte är unikt och vi når framgång genom samverkan och delaktighet. Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Du får möjligheter att utvecklas och bidra till samhällsnyttiga insatser.

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2017 söker vi dig som vill arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss i Kalmar kommun!

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb hos kommunal rehabilitering som ger stöd till träning och aktivitet i hemmiljö samt i vård- och omsorgsboende med anpassning till faktorer i omsorgstagarens omgivning.

Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du med bedömning och undersökning av fysisk funktion. Du handleder, utformar, instruerar och följer upp träningsprogram till omsorgstagaren. Utprovning av gång-och förflyttningshjälpmedel ingår. Du arbetar i team tillsammans med arbetsterapeut, undersköterskor, sjuksköterskor och biståndshandläggare. All personal arbetar med ett rehabiliterande förhållningssätt.

Anställning

Arbetsplats: Omsorgsförvaltningen
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid, heltid/deltid
Tillträdesdatum: 2017-06-01
Slutdatum: 2017-08-31
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Löneform: Månadslön

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/ sjukgymnast. Befattningen kräver att du är stresstålig och flexibel. Då du arbetar i team är det viktigt att du har lätt för att samarbeta men att du också kommer med egna initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden så sök nu!

Kontaktpersoner

Johanna Skarsgård , Enhetschef
0480-45 26 39

Fackliga företrädare

Hanna Carlsson, Sveriges arbetsterapeuter/SACO
0480-45 25 87

Tommy Gran, Fysioterapeuterna
0480-45 26 38

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-30
Sök tjänsten här

Sidan uppdaterad 2012-09-27

Prenumerera på lediga jobb

För att prenumerera på lediga jobb använder du RSS. Med hjäp av RSS håller du dig lätt och smidigt uppdaterad om de senaste jobben via internet. Prenumerera

Kontaktcenter

Stadshuset, Östra sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.
Visa på karta

Öppettider
måndag-torsdag 07:30-17:00
fredag 07:30-16:00

För sjukanmälan till grundskolan övrig tid finns möjlighet att tala in på talsvar..

Kalmar kommuns Facebook

Kalmar kommuns Twitter


Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.