Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Demokrati
  3. Stadsutveckling
  4. Översiktsplanering
  5. Tredimensionell modell över Kvarnholmen

Tredimensionell modell över Kvarnholmen

Vi har tagit fram en digital tredimensionell modell över Kvarnholmen i centrala Kalmar. Modellen visar bland annat byggnader, gator och träd.

Byggnaders höjder och former stämmer med verkligheten. Även träden har rätt höjder. Utvalda byggnader har försetts med bilder på fasaderna för att bli mer igenkännliga. Modellen kan användas för att se hur nya byggnader skymmer sikt och skuggar, samt hur det påverkar stadsbilden. Modellen grundar sig på data i samhällsbyggnadskontorets databaser och olika trädinventeringar som gjorts.

För att kunna se modellen via länken till höger behöver din webbläsare ha stöd för WebGL. De flesta nya webbläsare har detta.

Tredimensionell modell över Stortorget

Sidan granskad 2017-01-10

Robert Sjöberg

GIS-ingenjör
Samhällsbyggnadskontoret
Storgatan 35 A
391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 03 56
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.