Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Demokrati
  3. Kommunarkiv
  4. Beställning av betygskopior/betygsavskrift

Beställning av betygskopior/betygsavskrift

Du som inte kan hitta ditt betyg från grundskolan, gymnasieskolan eller komvux kan beställa en kopia från kommunarkivet. Tänk på att ditt originalbetyg är en värdehandling som ska aktas och bevaras för framtida bruk. Vi kan kopiera ditt betyg eller göra en avskrift, men ett original går aldrig att återskapa.

Gällande gymnasieskolor (Kalmarsunds gymnasieförbund)  är det först efter tre år som du kan vända dig till kommunarkivet. Innan dess finns kopiorna på respektive skola.
Privata gymnasieskolor har samma regler som de kommunala, men här finns betyg sedan 2012 hos oss. Innan dess är det respektive skola som gäller.

Gällande kommunala grundskolor är det först efter fem år som du kan vända dig till kommunarkivet. Innan dess finns kopiorna på respektive skola.
Privata grundskolor har samma regler som de kommunala, men här finns betyg sedan 2012 hos oss. Innan dess är det respektive skola som gäller.

På länken nedan kan du beställa betygskopior/betygsavskrifter från grundskolor, gymnasieskolor eller komvux inom Kalmar kommun.

Sidan granskad 2017-04-06

Kalmar kommunarkiv

Skeppsbrogatan 53
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00

E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Besökare är välkomna måndag-fredagar kl. 09.00-15.30
Kommunarkivet kan vara obemannat på grund av tjänstgöring på annan plats.
Ring därför gärna före besöket och boka en tid.


Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

  • Vill ni bli familjehem?
  • Vattensmart
  • Plan för vatten och avlopp

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.