Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Blankettarkiv

Blankettarkiv

Om du har Word installerat i din dator så kan du fylla i blanketterna direkt på skärmen och sedan skriva ut. Använd TAB-tangenten för att flytta runt mellan de olika fälten.

Om du inte har Word installerat så kan du ladda ner en gratis läsare för wordfiler hos Microsoft. Se under rutan "Mer information" till höger.

Vi upplever just nu svårigheter att öppna vissa dokument i webbläsarna Google Chrome och Safari. Detta problemet uppkommer mest för användare som inte har Adobe Reader installerat på sina datorer. För att installera Adobe Reader, klicka på länken i rutan "Mer information till höger".

Alternativt kan du som användare välja att högerklicka på vald blankett och sedan välja alternativet "spara mål som". Testa sedan att öppna din spara fil/blankett.

Vi går just nu igenom alla våra blanketter för att de ska vara tillgängliga och korrekta. Det betyder att en del blanketter saknas, men vi fyller på så fort vi hinner. Om du inte hittar rätt blankett eller önskar få blanketten skickad till dig kontakta Kontaktcenter (kontaktuppgifter finns till höger).

Observera att alla dokument öppnas i ett nytt fönster.

Allmän plats Ordningslagen

Barnomsorg

Bostad, bygg och lokaler

Bostadsanpassning

Brandskydd

Föreningar och organisationer

Gator och vägar: Arbete på väg

Gator och vägar: Parkering

Gästfrihet

Hälsoskydd

Insatser LSS

Insatser SoL

Kommunal vuxenutbildning

Lantmäteri

Livsmedel

Medborgarförslag

Miljö och natur

Serveringstillstånd

Skola

Tobak och folköl

Äldreomsorg

Överförmyndarnämnden

Sidan uppdaterad 2011-09-03

Kontaktcenter

Stadshuset, Östra sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.
Visa på karta

Öppettider
måndag-torsdag 07:30-17:00
fredag 07:30-16:00

För sjukanmälan till grundskolan övrig tid finns möjlighet att tala in på talsvar..

Kalmar kommuns Facebook

Kalmar kommuns Twitter


Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.